Heative B.V.

Gas besparen simpel gemaakt. Warmtepompen zonder gedoe. Geen ingewikkelde begrippen of ontelbare keuzes. Heative maakt duurzaam weer simpel. Wij laten zien dat een warmtepomp aankopen een fluitje van een cent is. Zonder in te leveren op comfort, rendement of kwaliteit. Zo versnellen we de energietransitie en bouwen we samen aan een duurzame toekomst.
  • Heative B.V.

    14 beoordelingen
  • Adres
    Bakkersstraat 23
    1017CW Amsterdam
  • www.heative.nl

Foto's

Beoordelingen (14)

Beoordeling schrijven
Albert
Huissen
15-05-2023
Goede advisering en uitvoering!

Na teleurstellende ervaring met het gemeenteproject "Winst uit je Woning" (hadden maart 2022 geen leveranciers die warmtepompen konden leveren), kwamen we eind 2022 in contact met Heative. Na goed advies over welke warmtepomp en hoe deze te plaatsen. Kozen we voor een Durocan warmtepomp te plaatsen door de firma Heative. Voordeel van deze pomp is dat deze zowel all electric al hybride kan werken. Onze ervaring met deze firma is dat ze netjes en deskundig werken. Afspraken worden nagekomen. Op enkele tegenslagen tijdens de installatie na, die overigens prima zijn opgelost, zijn wij zeer tevreden. Kortom een goede keus om voor Heative te kiezen.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Ed Rohof
Aerdenhout
09-05-2023
Deskundig betrouwbaar en integer

Bob heeft met zijn team 2 warmtepompen geïnstalleerd. In eerste instantie werkte ze niet naar behoren.De retourwarmte was veel te hoog. Hij gaf niet op en is wel 4 keer opnieuw geweest om het te verhelpen. Vervolgens heeft hij zelf een vloerverwarming specialist ingehuurd. Het probleem bleek de verkeerde aansluiting van de CV in combinatie met verkeerde afsluitingen van verschillende radiatoren tijdens de verbouwing.Het normale gasverbruik was ca 259 m3 per maand. Inmiddels is dat terug gebracht naar ca 36m3(!) per maand.Het stroom verbruik valt ook mee aangezien we 12 zonnepanelen hebben laten installeren.Dus alle lof voor Heative want door hun inzet en expertise hebben we nu een duurzaam huis. Hij heeft overigens ook de subsidie voor ons geregeld(zelf niets hoeven te doen!)

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Jan Oosterhuis
Amsterdam
05-05-2023
Zeer professioneel, snel en top materiaal voor een scherpe prijs

Heative heeft een moderne krachtige oplossing en kan deze ook snel leveren. De communicatie is goed en de installatie wordt heel netjes uitgevoerd. Naast goede spullen en een goede prijs draaien dit soort projecten vaak om de service houding en de manier waarop het bedrijf communiceert. Ook al gaat er wat mis, dan gaat het er om hoe men daar mee omgaat. In mijn zoekproces voor een warmtepomp installatie ben ik heel wat cowboys tegen gekomen die ook even snel een graantje willen meepikken en er een zooitje van maken. Heative steekt hier met kop en schouders boven uit !

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Patrick
Berlicum
05-03-2023
Goed systeem en uitmuntende service

Wij hebben voor een warmtepomp gekozen om het gas verbruik voor onze woning te reduceren. Met een huis uit 1925 met klassieke radiatoren was dat een flinke uitdaging. Het team van Heative is er uitstekend in geslaagd om, met een combinatie van 2 hybride warmtepompen, een comfortabel warm huis te creeren. In hele koude nachten helpt de gasketel een beetje mee. Maar het resultaat is dat de gasrekening flink minder is geworden en de investering snel terug is verdiend. Hele goede service van het team van Heative. Tijdens de installatie maar ook in de nazorg en het inregelen van het systeem. Top!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media