Piek energie

Wij zijn een team waarin iedereen een passie heeft voor duurzaamheid. Wij houden van eerlijkheid, betrouwbaarheid, mooi werk en tevreden klanten.

De zonnepanelen die wij leveren komen uit Duitsland. Dit is een bewuste keuze. Kwaliteit en het feit dat ze maatschappelijk verantwoord zijn spelen hierbij een grote rol. Wij kiezen door deze reden voor een Duitse fabrikant die zonnepanelen levert van bewezen kwaliteit en die zonder problemen de strengste audits doorkomt. Alles in eigen beheer en alles zelf getest voordat ze de fabriek uitrollen. Zo weten wij én u zeker dat we de beste en meest verantwoorde oplossing leveren.

Bent u op zoek naar een totaal installateur op het gebied van energiebesparende technieken?

Welkom bij Piek Energie!

Foto's

Beoordelingen (114)

Beoordeling schrijven
Adrie
Made
05-07-2024
8

Vriendelijk personeel en gezellig. Tevreden met installatie en de schouwing. Niets was teveel, houd dit zo vol!!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Wilbert
Rijsbergen
01-07-2024
Professioneel bedrijf met prima service

Wij hebben met verschillende bedrijven contact gehad voor het plaatsen van zonnepanelen maar Piek Energie stak daar met kop en schouders bovenuit. Uitstekende professionele en duidelijke uitleg over de verschillende opties en zeer goede communicatie vóór, tijdens en na de installatie. De installatie zelf verliep ook erg soepel met een prima uitleg bij de oplevering. Ook over het contact met de klantenservice zijn wij zeer tevreden; goede bereikbaarheid, prettig contact en duidelijke antwoorden op onze vragen. Prima bedrijf dat wij sterk aanbevelen wanneer je zonnepanelen wilt laten plaatsen!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Rosa
Arnhem
29-06-2024
Top!

2 airco's geïnstalleerd. Gezellige, oprechte jongens. Ze denken mee alsof het geplaatst wordt in hun eigen woning. Weinig (zichtbare) leidingen. Airco's doen hun werk goed. Erg blij mee!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Ton
Breda
28-06-2024
Deskundig en snel

4 panelen bij laten plaatsen. Jim en Nassim op tijd, vriendelijk en snel gewerkt. Geen rotzooi achter gelaten. Perfect werk.!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media