Beoordelingen (6)

Beoordeling schrijven
RICHARD
LEEK
22-11-2022
Waardeloos.

Wat heb ik een spijt dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Reageren overal vlot op totdat alles is geleverd en betaald. Bijna 24.000 euro betaald voor prutswerk. Zeer slechte ruige montage. Alles zal opgelost worden wat niet gebeurd. Zelfs de buren spreken ons aan wie dit heeft gemonteerd.... Echte cowboys die snel geld willen verdienen

Ella Huisman
COEVORDEN
10-10-2022
Nog ff afwachten, heb offerte geaccepteerd

Ze moeten nog terug bellen en de opdracht uitvoeren

Logtenberg
Hoogeveen
09-10-2022
Tevreden

Snel en volgens afspraak!

Melisa
Grootegast
18-09-2022
aardige en vriendelijke monteurs, netjes

zonnepanelen besteld, alles goed en netjes afgewerkt, zeer tevreden.

Kw
Nieuwe Pekela
17-09-2022
Gewoon humoristisch dat ze een bedrijf zijn.

Afgelopen April Mei een offerte aangevraagd.
Er kwam redelijk snel iemand kijken. Alles besproken, overal foto’s van gemaakt en ik zou een offerte krijgen op maat. Deze beviel wel en zou graag wat meer willen. Nou hier begon het al, bedrijf nooit bereikbaar, nog snel in reageren. Ik moet nu nog worden terug worden gebeld. Vervolgens na 4/5 week door de Secretaresse een nieuwe offerte laten aanmaken en deze getekend. Voor mijn andere vragen zou ik “noooit” worden terug gebeld. Intussen een datum gekregen en er zou iemand nog komen kijken omdat ( overal aangegeven en op de foto’s) een gebintedak betrof.
Uiteraard hoorde ik nooit weer wat, 40-60 keer gebeld( na 39 gestopt met tellen) nooit bereikbaar en nooit iemand gezien. Dag van montage Heey! We hebben iemand aan de lijn. We bellen u terug 😂. S’avond 19.50 de rekening( niet volgens afspraak of ik snapte er niks van) en de volgende dag.. wie weet hoelaat ze zouden komen. 8.15 komen ze aan. Rondje huis en tjaa meneer. Hier hebben we niet het juiste materiaal voor. En heel veilig word het ook niet. Goh, hiervoor zou iemand langs komen, en aanpassen was geen probleem als ze een keer de telefoon hadden opgenomen of waren wezen kijken. U word deze ochtend nog gebeld 😂 ja ze zeiden zelf al dat het een soepzootje was. Gedemonstreerd dat ze idd nooit opnemen. Na goed, hun weer bellen, JA ik word die dag gebeld. Je raad het al, ik heb 7x weer moeten bellen naar 3 nummers voor ik de juiste aan de telefoon had. Deze de eigenaar zou komen kijken. Prima. Dinsdags langs gekomen, binnen 3 minuten weer weg. Ik zei nog, morgen komt je monteur de meterkast vervangen etc. Dat was prima, en dat hij donderdag met de oplossing zou komen. Dit allemaal voorbereid, en tjaa geloof het of niet. Weer halve vrije dag( zitten op 2,5) geen monteur, telefoon word niet opgenomen. Dan denk je, we gaan het donderdag zien. En krijg je een debiel mailtje, we kunnen niet plaatsen op je dak, ivm materiaal en veiligheid. Tjaa dit wisten die amateurs in April! Met foto’s en de eerste die alles op kwam nemen! Vervolgens zetten ze ook nog binnen foto’s van je online zonder toestemming. Al met al! Ren hier gillend weg en neem 1 die wel waar maakt wat ze 4 maand beloven.

R. Reintsema
DELFZIJL
10-09-2022
zeer tevreden

Ondanks nogal wat tegenslagen prima uitgevoerd.
Zelfs einde werkzaamheden op zaterdag 21.30 uur.
Alles werk prima. En vriendelijk personeel.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media