Beoordelingen (21)

Beoordeling schrijven
Geert
Groningen
18-03-2023
Afhandeling nawerk waardeloos!

De plaatsing van de panelen en de werking ervan is prima. Bij plaatsing bleek dat de monteurs geen zwarte afwerk kappen mee hadden gekregen en daarom zijn er gegalvaniseerde kappen geplaatst. De zwarte kappen zouden op korte termijn geleverd/geplaatst worden. In goed vertrouwen hebben we het hele bedrag betaald maar helaas zijn de zwarte kappen tot op heden niet geplaatst/geleverd. We zijn 8 maanden verder en horen helemaal niets van Sunpowered en krijgen een vaag antwoord en loze beloftes terug als we er zelf maar weer eens achteraan gaan. Juist de service en afhandeling bij nawerk/klachten maakt of je bedrijf wordt aanbevolen of niet en wij zullen Sunpowered daarom ook niet aanbevelen bij anderen.

Ph Wolffram
Groningen
14-03-2023
Slechte service

Slechte service

Yasar Eraslan
Hoogeveen
20-02-2023
Zeer tevreden, bovenal de prijs

Goede service, uitleg maar vooral goede prijs t.o.v. Anderen.
Hierbij is er geen vergelijking gemaakt tussen appel en peren.
Ik zou het zo wie zo aanbevelen.

Ans
Groningen
16-02-2023
Tevreden

Goed
Goede verkoper
Plaatsing zonnepanelen correct uitgevoerd

JA Weishaupt
Paterswolde
11-02-2023
Heeft afspraak afgezegd ivm hellingshoek dak

Een dag van te voren kregen we een mailtje dat de afspraak om een offerte te maken werd afgezegd ivm de hellingshoek van ons dak. Ik heb per mail gereageerd en om contact en uitleg gevraagd. Aangegeven werd dat ons dak niet bij hen past omdat er gefreesd moet worden en het dan duur werd. Ik heb gevraagd hoe duur en of ons garage geschikt zou zijn. Geen reactie meer gehad. Een bijzondere klantonvriendelijk bedrijf naar mijn mening. Een kort persoonlijk gesprek via telefoon of op z'n minst een reactie op mijn vragen per mail is toch wel het minste wat je mag verwachten. Inmiddels gezien dat op vele vergelijkbare of zelfs schuinere daken zonnepanelen zijn aangelegd. We gaan dus verder op zoek naar een bedrijf dat ons kan en wil helpen. Suggesties zijn welkom.

Anna van Noort
Hoogeveen
02-02-2023
Zeer tevreden.

Heel snelle reactie, zowel de reactie op de
aanvraag als het leveren van de zonnepanelen. professioneel en klantvriendelijk, zowel de adviseur als de werknemers die de panelen hebben geplaatst.

Stevens
Emmen
19-01-2023
Beetje vreemde gang van zaken

Het ging heel raar bij dit bedrijf, een vaag verhaal over een andere order die afgezegd was dus we konden panelen al in maart krijgen ipv september. De meneer die bij ons was drong ons een beetje op en wilde dat we direct voor akkoord tekenden, dat deden we uiteraard niet. De papieren die hij bij ons achterliet waren niet juist ingevuld dus we dachten er nog goed over na. Ongeveer 1,5 week na zijn bezoek kregen we een mail waarbij het ineens goedkoper kon, dus we hebben onderhandeld.

We moesten van hem de offerte maar zelf veranderen en tekenen. Dit vonden wij heel vreemd en vroegen een offerte digitaal met een leg datum in maart. Vervolgens kregen wij een foto van een handgeschreven offerte met leggen in overleg. Die foto moesten we maar uitprinten en ondertekenen.

Al met al in 2023 een zeer vreemde gang van zaken waarom dit bedrijf niet even een digitaal pdf bestandje kan maken met netjes alles er op.

Hendrik Dol
Musselkanaal
06-01-2023
Menselijke maatstaf is goed.

Door het bezoek aan huis kan er een band ontstaan.
Door een misverstand is een afspraak in eerste instantie niet doorgegaan. Ze hebben hun agenda omgegooid zodat ze nog dezelfde dag een afspraak konden nakomen: top geregeld.

Jan
Mussel
15-12-2022
Goede, duidelijke en eerlijke gesprek.

Duidelijke offerte uitleg. Eerlijk in de mogelijkheden en te verrichten werkzaamheden.

J.J. Alarm
De Wijk
12-11-2022
Tevreden tit nu toe

Heb een offerte ontvangen en geaccepteerd. Plaatsing moet nog plaatsvinden.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media