Vitrusbouwtechniek

Prettig wonen
Vitrus draagt bij aan een hoger woongenot.
Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in de projectbouw hebben een oog voor kleur en detail. Vitrus biedt hoogwaardige kwaliteitsproducten die heel lang meegaan. Door onze goede relatie met wijkbeheerders, VVE’s, en eindverbruikers bieden we oplossingen die woningen in aanzien en waarde hebben doen stijgen. Montage, productie en service wordt uiteraard afgestemd op uw wensen. Uit analyse is gebleken dat de keuzehulp die Vitrus biedt, zorgt voor onbezorgd genieten.

Foto's

Beoordelingen (3)

Beoordeling schrijven
Dorota Gawlik
IJsselstein
18-07-2023
Zeer tevreden

Een goede communicatie vanaf offerte tot plaatsing. Een mooi kwalitatief hoogwaardig product. Personeel beleefd en vakkundig

Dorota Gawlik
IJsselstein
27-06-2023
Zeer tevreden

Onze eerste contact met de Sales manager hebben wij als heel fijn ervaren door zijn deskundigheid en openheid in mee denken aan de mogelijkheden.
Het plaatsen van de kozijnen is op de correcte en deskundige wijze uitgevoerd.
Iedereen van Team Vitrus waarmee wij contact hebben gehad was zeer betrokken, mee denkend en naam tijd om alle onze vragen te beantwoorden
Kortom alles is in prettig en goed overleg verlopen.
Ondanks een fabrieksfout bij één kozijn, het probleem is door Vitrus op een korte termijn zorgvuldig opgepakt en opgelost.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen.
Aangezien wij een positieve ervaring met Vitrus Bouwtechniek hebben, kunnen wij deze bedrijf van harte aanbevelen.

Margareth
Beekbergen
18-05-2023
vriendelijk en denkt met je mee

deze mensen waren vriendelijk en denken mee met de kleur van de kozijnen.
helaas ze zouden me de volgende dag terug bellen voor advies over een kozijn, dat hebben ze niet gedaan. dat vond ik wel jammer. mede daardoor hebben we niet voor dit bedrijf gekozen.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media