Vitrusbouwtechniek

Prettig wonen
Vitrus draagt bij aan een hoger woongenot.
Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in de projectbouw hebben een oog voor kleur en detail. Vitrus biedt hoogwaardige kwaliteitsproducten die heel lang meegaan. Door onze goede relatie met wijkbeheerders, VVE’s, en eindverbruikers bieden we oplossingen die woningen in aanzien en waarde hebben doen stijgen. Montage, productie en service wordt uiteraard afgestemd op uw wensen. Uit analyse is gebleken dat de keuzehulp die Vitrus biedt, zorgt voor onbezorgd genieten.

Foto's

Beoordelingen (8)

Beoordeling schrijven
J. de Waard
Arnhem
12-06-2024
Zeer ontevreden

Aftersales service is nul. ze lijken van de aardbodem verdwenen. Jammer want het geleverde product is goed. Hoe moet dat nu met de garantie?
Ik heb net nog in het faillissementsregister gekeken, daar staan ze niet in dus ze bestaan nog gewoon.

Marga
Arnhem
03-05-2024
Tevreden klant, nu zwaar teleurgesteld

Eigenlijk waren we heel tevreden. Mooie kozijnen geplaatst. Ook luxaflex besteld. De Luxaflex is speciaal ontworpen voor kunstof kozijnen. Het monteren en de service verliep met horten en stoten. Het personeel was ingehuurd (?) ruziede onderling en de luxaflex was niet goed gemonteerd. Ercht heel hammer. De laatste tijd zijn ze bovendien TOTAAL NIET BEREIKBAAR . Waardeloos.

Rene
Hoofddorp
05-04-2024
Ondeskundig personeel, openstaande klacht

Het leek allemaal zo goed te gaan, na het aanraden van 2 buren hebben we een schuifpui laten plaasen. Tijdens de plaatsing heb ik meerdere malen bij moeten sturen omdat het personeel totaal geen kennis en kunde hadden en de nederlandse of engelse taal niet machtig waren (ze spraken alleen roemeens ofzo) uiteindelijk heeft het 2 dagen geduurt voordat de Pui uiteindelijk geplaatst was maar er waren nog een aantal restpunten, het oplossen duurde meerdere maanden, toen alles in orde leek hebben we uiteindelijk de laatste 10% betaald. Maar na een paar maanden ontstonden er scheuren in het metselwerk boven de puui, het blijkt dus dat eht geplaatste latei niet sterk genoeg is en vervangen moet worden (Hoe dan) hier hebben we meerdere malen een afspraak voor gemaakt maar na 8 maanden is het nog niet opgelost, en zijn ze ook niet meer bereikbaar en reageren ze ook niet meer op de mail. Ik ben dus genoodzaakt om andere stappen te gaan ondernemen om de schade opgelost te krijgen en de kosten te verhalen bij Vitrus BouwtechNIET.

Cornelius
Scherpenzeel
28-03-2024
Niet tevreden

Na een heel grote opdracht wat veel geld kosten is Vitrus Bouwtechniek niet te bereiken. Telefonisch neem niemand op alsook mails word niet beantwoord. Ze hebben een kapotte plisse meegenomen maar nooit naar de fabriek gestuurd voor reperatie. Ook laat de geplaatste plissés los en beschadigd door val. Ik heb geen vertrouwen meer in Vitrus.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media