Zonduurzaam

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
In alles wat wij doen geloven wij dat betrouwbaarheid de basis is voor een lange termijn relatie en duurzame investeringen​

Kosten besparen op de energierekening doormiddel van zonne energie. Dat is nog steeds de nummer 1 reden om te kiezen voor het kopen van zonnepanelen. Eerlijkheid duurt het langst en echte duurzaamheid zit in een eerlijk advies omtrent zonnepanelen kopen.

Daarom rekenen wij het graag vandaag nog voor je uit. En komen we met een haalbaar dakplan voor het kopen van zonnepanelen, duidelijke uitleg over producten en helderheid over garanties & keurmerken.

Wist je dat je zonnepanelen aanschaffen tegenwoordig kan zonder eigen geld? Of met subsidie zonnepanelen? En dat er BTW teruggave zonnepanelen mogelijk is? Vandaag een dakscan zonnepanelen betekend morgen een vrijblijvend dakplan in je mail. Let’s go!

  • Zonduurzaam

    114 beoordelingen
  • Adres
    Hunneperkade 92
    7418BT Deventer
  • zonduurzaam.nl

Foto's

Beoordelingen (114)

Beoordeling schrijven
Lisa
Uddel
22-09-2023
Snelle levering en top service!

Na goed en duidelijk advies ontvangen over de hoeveelheid zonnepanelen, mogelijkheden voor plaatsing en te verwachte opbrengst van de medewerker van Zonduurzaam. Na het vergelijken van verschillende offertes en panelen kwam Zonduurzaam, mede door het serviceniveau en kwaliteitvan panelen, het beste uit de bus. We hebben wel even moeten wachten op de datum waarop de panelen gelegd zouden worden, uiteindelijk zijn we alsnog snel geholpen en konden de panelen binnen twee weken worden gelegd. Op de afgesproken dag kwamen een vriendelijke en vakbekwame monteur en installateur die binnen ééndag alles hebben gelegd. Erg blij met onze panelen, de hoge opbrengst en de app.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Jasper
Gorredijk
22-09-2023
Prima

de installatie is snel en goed verlopen

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Willem
Hellevoetsluis
22-09-2023
Zoals beloofd

prettige ervaring met zonduurzaam. duidelijk offerte traject en zeer prettige installateurs. prijs was juist en montage was ongeveer 5 weken na akkoord

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Iwan
Veghel
15-09-2023
Goed resultaat

de planning een beetje achter hun vodden moeten zitten maar verder alles heel goed verlopen.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media