Zonpa

*Beste prijs garantie

*Binnen 4 weken installatie

*Installq gecertificeerd en erkend Zonnepaneel bedrijf

*Aangesloten bij Garantie fonds SGZZ.


Zonpa Solar is gevestigd in Schiedam. In de afgelopen 5 jaar is Zonpa uitgegroeid tot een van de grootste zonnepanelenhandelaren en -installateurs van Nederland.
Met transparante prijzen en goede service staan wij garant voor een zorgeloos installatietraject, vanaf het moment van aanschaf tot opbrengst!

Visie

Bij Zonpa Solar geloven we in kwaliteit en goede service. Daarom heeft u bij Zonpa altijd persoonlijk contact met een deskundige voor advies op maat. Het kiezen van een installateur kan uitdaging zijn. Dat begrijpen wij. Bij Zonpa kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare installateur. Wij bieden u een goed werkende installatie die past bij uw situatie. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw zonnepanelen-installatie in termijnen te betalen. Het aanschaffen van zonnepanelen wordt nu voor iedereen bereikbaar.

Expertise

De expertise van Zonpa Solar begint bij het uitbrengen van advies op maat tot het deskundig installeren van uw zonnepanelen-installatie. Alle medewerkers zijn volledig gecertificeerd, inclusief alle NEN-certificaten en beschikken over een jarenlange ervaring in de montage van zonnepanelen-installaties.

Installatietraject

Wilt u weten welke panelen of omvormer het beste bij uw situatie past? Laat u adviseren door een van onze adviseurs. Op onze website www.zonpasolar.nl kunt u een dakscan aanvragen. Onze adviseurs zullen vervolgens direct aan de slag gaan om u het beste voorstel aan te bieden. Bij Zonpa Solar kunt u rekenen op een installatie binnen 4 weken!


  • Zonpa

    25 beoordelingen
  • Adres
    Calandstraat 65
    3125BA Schiedam
  • zonpa.nlcontact

Foto's

Beoordelingen (25)

Beoordeling schrijven
Leon
Nootdorp
14-07-2023
Fijn en deskundig bedrijf!

Prima, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Het start met heldere en scherpe offertes nadat ik m'n wensen kenbaar had gemaakt, daarna een schouw van de situatie. Super klantvriendelijk, ik kreeg te horen: 'als u nog vragen heeft, laat het svp weten, want daarvoor zijn wij beschikbaar.' En ze zijn bereikbaar! Vervolgens binnen 4 weken de plaatsing van de zonnepanelen op een zeer professionele en deskundige manier! Goed bezig.

Met als resultaat dat ik deze zonnige zomer al geniet van de opbrengst van 25 DMEGC-zonnepanelen. En een mooie bijkomstigheid: ze bleken stormvast tijdens de zomerstorm!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Mahmut
Alblasserdam
23-06-2023
Snel gemonteerd! klasse werk. schoon gewerkt. nette mensen!

Snel gemonteerd! Klasse werk. Schoon gewerkt. Nette mensen!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Stef
Roosendaal
13-06-2023
Vakwerk

410wp Denim panelen met IQ8+ omvormers. Van offerte aanvraag tot plaatsing alles volledig vlekkeloos verlopen. Bij vragen was er altijd een snelle reactie. Zeer scherpe prijs en kundige installateurs. Alles netjes afgewerkt ondanks de brandende zon op het dak. Daarnaast vanaf het eerste moment na installatie een werkende app. Ik kan deze firma bij iedereen aanraden, niets dan complimenten!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Jack
Spijkenisse
15-05-2023
Snel en vakkundig geinstalleerd

Heel fijn bedrijf en vakkundig personeel.
Ook de levering en plaatsing ging heel snel en vlot.
De panelen liggen er goed op en kan iedereen zonpasolar aanraden.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media