04-08-2020

84 Miljoen subsidie voor isolatie

De subsidiepot voor isolerende maatregelen was voor particulieren een hele tijd leeg. Uitsluitend VvE’s konden nog een beroep doen op subsidies voor bijvoorbeeld spouwmuur- en vloerisolatie. Met het aanvullen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) is hier verandering in gekomen.

84 Miljoen euro

De subsidiepot voor isolerende maatregelen is aangevuld met 84 miljoen euro en per 2 september 2019 weer opengesteld voor huizenbezitters. Iedereen die na 15 augustus 2019 minimaal twee isolerende maatregelen heeft laten uitvoeren door een deskundig isolatiebedrijf, komt in aanmerking voor deze subsidie. Dankzij de SEEH bespaar je ongeveer 20% van de isolatiekosten!

Waarom deze stimulans?

Minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren verklaart huiseigenaren te willen aanmoedigen om energiebesparende maatregelen te nemen: “Met goede isolatie heb je veel minder energie nodig. Dat scheelt in de energiekosten en het is een belangrijke stap richting een duurzaam gebouwde omgeving." (Bron: www.rijksoverheid.nl)

Vergelijk gratis isolatiebedrijven

Overweeg je ook om jouw woning te laten isoleren nu je profiteert van deze gunstige regeling? Vergelijk dan altijd eerst meerdere betrouwbare bedrijven om zeker te weten dat je de beste deal krijgt. Via onderstaande groene knoppen vraag je binnen 1 minuut gratis en vrijblijvend offertes aan voor bijvoorbeeld spouwmuur-, vloer en bodemisolatie. Zo bespaar je heel eenvoudig nog meer op het isoleren!

Voor welke isolerende maatregel(en) wil je gratis offertes ontvangen?

  • Geschreven door Ronald de Jong
  • Ronald viert in 2019 zijn 20-jarige jubileum in het isolatievak. Met name op het gebied van spouwmuur- en vloerisolatie adviseert hij dagelijks consumenten. Als Freelancer schrijft Ronald voor Offertevergelijker, om zo nog meer mensen te bereiken met zijn boodschap: isoleren is goed voor het milieu én de portemonnee.

Reacties

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media