Houten dakkapel

  • Meer licht op zolder
  • Authentieke uitstraling
  • Goedkoper dan kunststof

Houten dakkapel offertes vergelijken

Met een dakkapel tover je een donker zolder om naar een frisse lichte kamer. Lees hier wat de voordelen zijn van hout en wat een houten dakkapel gemiddeld kost. Ben je benieuwd naar de exacte kosten voor jouw gewenste dakkapel? Vraag dan vrijblijvend offertes aan van erkende dakkapelspecialisten uit jouw regio.

Waarom een dakkapel van hout?

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een kunststof dakkapel. Toch biedt hout enkele voordelen. Allereerst past hout dankzij zijn authentieke look soms beter bij een oudere woning. Daarnaast is hout goedkoper in de aanschaf. Dit scheelt vaak enkele honderden euro's. Daarbij moet wel worden gezegd dat het onderhoud bij hout vele malen duurder is, waardoor je op termijn wel duurder uit bent.

Kosten houten dakkapel

Om je een idee te geven van de kosten, hebben we de vanaf-prijzen voor een houten dakkapel van 3 x 1.5 meter voor je op een rijtje gezet. Let op: deze prijzen zijn ter indicatie. Wil je weten wat het zou kosten om een dakkapel te laten plaatsen op jouw woning? Vraag dan vrijblijvend offertes aan en vergelijk gratis prijzen op maat.

Type houten dakkapel Kosten vanaf
Prefab €3300
Op maat €3900

Ontvang gratis offertes

Als je overweegt een dakkapel te laten plaatsen, wil je uiteraard niet te veel betalen. Door via Offertevergelijker meerdere vrijblijvende offertes te vergelijken vind je eenvoudig de deal die bij jou past. Een offerteaanvraag kost nog geen 2 minuten en levert je al snel een besparing van honderden euro's op!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media