Kunststof dakkapel

  • Extra ruimte op zolder
  • Meer licht op zolder
  • Waardestijging van de woning

Kunststof dakkapel offertes vergelijken

Steeds meer mensen kiezen voor een kunststof dakkapel. Deze investering brengt dan ook meerdere voordelen met zich mee. De belangrijkste reden om een kunststof dakkapel te laten plaatsen, is om meer ruimte te creëren in huis. Daarnaast zorgt een dakkapel voor een hoop extra zonlicht en stijgt de waarde van het huis. Wil je graag vrijblijvend prijzen ontvangen van dakkapelspecialisten uit de buurt? Vraag dan direct via onderstaand knop gratis offertes aan.

Waarom een dakkapel van kunststof?

Kunststof heeft een aantal voordelen ten opzichte van aluminium en hout. Zo bedraagt de levensduur van kunststof zo'n 50 tot 75 jaar. Vergeleken met aluminium (40 jaar) en hout (45 jaar) is dit aanzienlijk langer. Ten tweede heb je qua onderhoud nauwelijks werk aan de kunststof dakkapel. Vergelijk dit eens met een houten kapel dat om de tien jaar een schilderbeurt nodig heeft. Ten slotte wint kunststof het zowel van hout als aluminium als het gaat om isolerend vermogen. Hiermee bespaar je met een kunststof dakkapel ook nog eens op de energierekening.

Kosten kunststof dakkapel

Voordat je offertes aanvraagt is het prettig om te weten welke kosten je ongeveer kan verwachten. Om je hier een idee van de geven, hebben we de vanaf-prijzen van een kunststof dakkapel voor je in het onderstaande overzicht geplaatst. Deze kosten zijn gebaseerd op de beste prijs-kwaliteitsverhouding en zijn inclusief plaatsing en btw.

Breedte dakkapel Prijzen vanaf
2 Meter € 3.250
3 Meter € 3.850
4 Meter € 4.750
5 Meter € 5.500

Vind de beste deal

Een kunststof dakkapel is een flinke investering. Om er zeker van te zijn dat je niet teveel betaalt, vergelijk je via Offertevergelijker eenvoudig meerdere vrijblijvende offertes van betrouwbare dakkapelspecialisten bij jou uit te regio. Uit ervaring weten we dat vergelijken vaak een besparing van wel 30% oplevert!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media