Zonnepanelen huren

  • Vergelijk en Bespaar
  • Geen investering nodig
  • Bespaar honderden euro's per jaar

Zonnepanelen huren offertes vergelijken

De kans dat veel van jouw buren zonnepanelen op het dak hebben liggen is aanzienlijk. Niet gek als je nagaat welke grote voordelen panelen bieden. Toch is er voor sommige huishoudens één drempel die ze tegenhoudt om zonnepanelen aan te schaffen: de hoge investering. Herken jij dit? Dan biedt het huren van zonnepanelen de ideale uitkomst.

Ontvang gratis offertes

Waarom zonnepanelen?

Door zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak, wek je voor een groot deel je eigen groene stroom op. Dit biedt meerdere voordelen.

Ten eerste bespaar je door het opwekken van je eigen stroom flink op de energierekening. Met 10 panelen is dit gemiddeld maar liefst €585 per jaar. Uiteraard gaan hier nog wel de huurkosten vanaf. Hoeveel dit exact is, hangt af van het huurcontract.

Verder hebben zonnepanelen een positieve invloed op het energielabel van jouw woning. Doordat de zelf opgewekte stroom, in tegenstelling tot de stroom van energiemaatschappijen geen CO-2 uitstoot hebben, draag je direct jouw steentje bij aan een beter milieu.

Voordelen van zonnepanelen huren

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om geen zonnepanelen te kopen, maar om te kiezen voor huur. Hieronder een aantal grote voordelen van het huren van zonnepanelen.

Geen grote investering nodig

De belangrijkste reden om te kiezen voor huur is voor veel huishoudens de hoge investering bij het aankopen. Een goed systeem van 10 panelen kost al snel €4.000. Dat is niet een bedrag dat iedereen over heeft voor zonnepanelen. Door panelen te huren, betaal je geen grote inverstering vooraf, maar iedere maand een klein bedrag. Deze kosten zijn over het algemeen lager dan de opbrengsten van de panelen, waardoor je ook bij huren bespaart op de energierekening.


Onderhoud en reparatie

Doordat je de zonnepanelen huurt, blijft de verhuurder verantwoordelijk voor het goed functioneren van de panelen. Blijkt er iets niet juist te werken? Dan wordt dit op korte termijn opgelost, zonder dat je je hier zorgen over hoeft te maken.


Vergelijk offertes voor huren zonnepanelen

Vind jij de investering van zonnepanelen ook te hoog? Vraag dan nu gratis offertes aan voor het huren van panelen. Je ontvangt aanbiedingen van 1 tot 4 erkende zonnepaneelbedrijven en bepaalt eenvoudig of jouw ideale deal er tussen zit. Een offerte-aanvraag kost je nog geen minuutje en is geheel vrijblijvend.

Ontvang gratis offertes

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media