16-04-2018

4 Voordelen van spouwmuurisolatie in de zomer

Als het zonnetje gaat schijnen, denk je misschien niet direct aan het isoleren van de woning. Zonde, want juist in de lente en zomer is het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie extra aantrekkelijk.

Voordeel 1: Snel geholpen

Spouwmuurisolatie is enorm populair. Hierdoor zijn isolatiebedrijven erg druk en lopen wachttijden al snel op. Zeker in de herfst en winter kun je hier last van ondervinden. In de warmere maanden hebben isolatiebedrijven het aanzienlijk minder druk, waardoor je sneller wordt geholpen en direct profiteert van een hoger wooncomfort!

Voordeel 2: Nog meer besparen

Door de spouwmuurisolatie in de lente of zomer aan te laten brengen, start je direct met besparen. In de zomer blijft het aangenaam koel in huis, waardoor je geen airco of ventilator nodig hebt. Daarnaast start je al met besparen op gas zodra de herfst begint, omdat de kachel langer uit kan blijven.

Voordeel 3: Een koele woning

Bij isolatie denk je al snel aan het buiten de deur houden van kou. Maar spouwmuurisolatie zorgt er tijdens warme dagen ook voor dat de warmte van buiten niet door de muren naar binnen trekt. Juiste isolatie zorgt dus het hele jaar door voor een aangename temperatuur in huis.

Voordeel 4: Kortingsacties

Doordat isolatiebedrijven het aanzienlijk rustiger hebben in de warme maanden, houden ze vaak kortingsacties. Zo wordt het voor huiseigenaren aantrekkelijker gemaakt om te isoleren en hebben de bedrijven toch voldoende werk. Let op, niet elk bedrijf werkt met kortingsacties. Vergelijk daarom altijd meerdere partijen voor de beste deal.

Meer informatie spouwmuurisolatie

Wist je dat een gemiddeld huishouden jaarlijks al snel €550 bespaart op de energierekening met spouwmuurisolatie? Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over de kosten en mogelijkheden? Vraag dan gratis offertes aan en ontdek eenvoudig hoeveel jij kunt besparen!

  • Geschreven door Ronald de Jong
  • Ronald viert in 2019 zijn 20-jarige jubileum in het isolatievak. Met name op het gebied van spouwmuur- en vloerisolatie adviseert hij dagelijks consumenten. Als Freelancer schrijft Ronald voor Offertevergelijker, om zo nog meer mensen te bereiken met zijn boodschap: isoleren is goed voor het milieu én de portemonnee.

Reacties

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media