Buitengevelisolatie

  • Bespaart tot €700 per jaar
  • Geeft een moderne uitstraling
  • Verhoogt de woningwaarde

Buitengevelisolatie offertes vergelijken

Wil je jouw woning graag beter isoleren en tegelijkertijd een nieuwe look geven? Dan biedt buitengevelisolatie uitkomst. Na het isoleren van de buitengevel wordt de hele gevel afgewerkt met bijvoorbeeld stucwerk. Zo bespaar je niet alleen een hoop op de energierekening, maar stijgt de waarde van de woning ook nog eens.

Voordelen buitengevelisolatie

De drie belangrijkste redenen om buitengevelisolatie aan te schaffen zijn: besparen op de energierekening, de gevel vernieuwen en het wooncomfort verbeteren. Doordat buitengevelisolatie naadloos aansluit, ontsnap er geen warmte door de gevel. Hierdoor stijgt de temperatuur binnenshuis, neemt het wooncomfort toe en zakken de stookkosten tot wel €700 per jaar.

Kosten en besparing

Ga je voor buitengevelisolatie, dan bespaar je jaarlijks zo'n €550 tot €700 op de energierekening. Het aanbrengen van buitengevelisolatie kost gemiddeld €6900. Hiermee ligt de terugverdientijd tussen de 10 tot 12 jaar. Na deze periode ga je serieus geld verdienen met buitengevelisolatie.

Vergelijk vrijblijvend offertes

Benieuwd wat buitengevelisolatie kost in jouw situatie? Vergelijk dan gratis offertes van erkende isolatiebedrijven bij jou uit de regio. Zij nemen vrijblijvend contact met je op en vertellen je exact hoe het kostenplaatje er uit ziet en hoeveel je jaarlijks gaat besparen.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media