15-01-2018

Een gietvloer in de woonkamer

Een gietvloer in de woonkamer kan prachtig zijn. In tegenstelling tot andere vloeren bestaat een gietvloer uit één geheel. Geen naden en kieren dus, maar een mega strakke vloer. Erg handig als je een gietvloer in de woonkamer wilt. Al de inhoud van omgevallen glazen en verdwaalde kruimels verdwijnen niet in de naden, maar zijn eenvoudig weer op te ruimen.

Nadeel gietvloer in de woonkamer

Een nadeel van een gietvloer in de woonkamer kan de snelle krasvorming zijn. Met name de harde epoxygietvloer heeft hier last van. Tenminste, last… Als je een gietvloer in de woonkamer laat aanleggen, weet je vrijwel zeker dat er krassen op komen. Maar is dat erg? In de woonkamer wordt nou eenmaal geleefd en dat geeft krassen. Dat gebeurt op alle vloeren. Op een gietvloer zie je het alleen net wat beter.

Voordelen gietvloer in de woonkamer

De voordelen van een gietvloer in de woonkamer zijn onder andere dat een gietvloer heel eenvoudig is schoon te maken. Daarnaast is hij waterdicht en voelt lekker warm aan. Zelfs met blote voeten. Mocht dit niet warm genoeg zijn, dan kun je er voor kiezen om vloerverwarming onder de gietvloer aan te leggen. De PU gietvloer gaan namelijk perfect samen met deze verwarmingsmethode.

Laat je vooraf inlichten

Ben je op zoek naar een goede specialist om jouw gietvloer te laten aanleggen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je dan vooral goed inlichten door professionals. Bij een gietvloer is het erg belangrijk om deze te laten leggen door vakmensen. Zo weet je zeker dat hij mooi en strak wordt gelegd en dat er met passend materiaal wordt gewerkt. Via Offertevergelijker kom je eenvoudig in contact met meerdere experts die je kunnen inlichten over de mogelijkheden en kosten. Deze service is geheel vrijblijvend.

  • Geschreven door Marieke van Dijk
  • Marieke is ons zonnetje in huis. Altijd vrolijk en goed gehumeurd. Oke… bijna altijd. Voor Offertevergelijker blogt ze over uiteenlopende onderwerpen omtrent wonen. In haar vrije tijd is ze veel met interieurstyling en struint ze graag kringloopwinkels af, op zoek naar tweedehands pareltjes.

Reacties

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media