Vloerverwarming

  • Nooit meer koude voeten
  • Als bij- of hoofdverwarming
  • Scherpe tarieven

Vloerverwarming offertes vergelijken

Wil je voorgoed af van koude voeten? Dan is vloerverwarming is dé oplossing. Vloerverwarming wordt onder de vloerbedekking aangelegd en is hierdoor niet zichtbaar. Uiteraard is het wel heel goed voelbaar. Denk je er over om vloerverwarming te laten installeren in jouw woning? Lees dan hier welke voordelen vloerverwarming allemaal biedt.

Nooit meer koude voeten

Als je vloerverwarming aanschaft, zijn koude voeten verleden tijd. Vloerverwarming verwarmt de ruimte niet alleen in zijn geheel, maar zorgt in eerste instantie voor een heerlijk warme vloer. Hierdoor zijn jouw koude voeten binnen een mum van tijd lekker opgewarmd. Of dat je nou op sloffen, sokken of blote voeten loopt.

Vloerverwarming is onzichtbaar

Vloerverwarming kan het hele huis verwarmen, maar is tegelijkertijd wel onzichtbaar. Vergeleken met een standaard radiator is vloerverwarming een zeer nette en verzorgde manier van verwarmen. Daarnaast bespaart het je ook nog eens een hoop ruimte.

Vloerverwarming heeft een goede warmteverspreiding

Kijk je naar de warmteverspreiding de standaard radiator, dan zie je dat met name de directe ruimte rondom de radiatoren erg warm is. Een ruimte die ver van de radiator af zit, voelt direct kouder aan. De reden dat sommige ruimtes koud blijven bij het gebruik van radiatoren, heeft te maken met het feit dat radiatoren geen ideale warmteverspreiding hebben. Bij vloerverwarming is dit niet het geval, simpelweg omdat vloerverwarming beter verspreid zit en hierdoor gelijkmatiger verwarmt.

Wat kost vloerverwarming?

Dit verschilt per situatie. Wil je de gehele woning voorzien van vloerverwarming of alleen één bepaalde ruimte? Daarnaast verschillen de prijzen van vloerverwarmingexperts enorm. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijke kosten, vergelijk je via Offertevergelijker eenvoudig offertes van vakmannen bij jou uit de regio. Dit is geheel kosteloos en kan je tot wel 40% besparen op de kosten.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media