Gietvloer

  • Perfect in de moderne woning
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Waterdicht

Gietvloer offertes vergelijken

Een prachtige waterdichte vloer, zonder naden en met een moderne uitstraling. Zo zouden wij een gietvloer omschrijven. Wil je een gietvloer laten leggen, dan is het verstandig om hier een professional voor in te schakelen. Het leggen van een gietvloer is namelijk erg arbeidsintensief en vereist een hoop kennis.

Voordelen van een gietvloer

Kies je voor een gietvloer, dan kies je voor een vloer met een moderne uitstraling. Deze vloer past dan ook perfect in de woning van nu. Daarnaast is een gietvloer geheel naadloos. Hierdoor is het schoonmaken van de vloer erg eenvoudig en gaat er geen vuil zitten in kieren en naden. Ten slotte is een gietvloer helemaal waterdicht en is het goed mogelijk om de gietvloer bijvoorbeeld door te laten lopen tot in de badkamer.

Kosten gietvloer

Voordat je offertes aanvraagt, is het prettig om te weten welke kosten je kunt verwachten. Hieronder vind je prijsindicaties van de meest populaire gietvloeren op een rijtje.

Soort gietvloer Minimale prijs per m2 Maximale prijs per m2
Polyurethaan(PU) €85 €120
Epoxy €75 €110
Troffelvloer €60 €85
Cementgebonden €75 €120

Gratis offertes vergelijken

Wil je er zeker van zijn dat je een erkende gietvloerspecialist inschakelt voor de beste prijs? Vraag dan direct vrijblijvend offertes aan via Offertevergelijker.nl. Onze specialisten vertellen je alles over de mogelijkheden, kosten en duur van de klus. Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 30% op de totale kosten van de gietvloer!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media