03-04-2018

Hoeveel kost een dakkapel?

‘Hoeveel kost een dakkapel eigenlijk?’ Stel jij jezelf deze vraag ook wel eens bij het zien van al die dakkapellen in de straat? Logisch. Een dakkapel biedt namelijk enorm veel voordelen. Zeker de kunststof dakkapel is dan ook erg populair! Ben je benieuwd wat een dakkapel kost inclusief plaatsing? Bekijk het handige overzicht op deze pagina dan even.

Hoeveel kost een dakkapel?

De kosten voor een kunststof dakkapel worden bepaald door meerdere factoren. Wil je bijvoorbeeld een prefab of een traditioneel model? Daarnaast spelen de grootte van de dakkapel een rol en ten slotte het bedrijf dat de kapel plaatst. Door al deze factoren is het lastige om exacte prijzen te bepalen.

Onderstaande prijzen zijn de gemiddelde kosten voor een dakkapel van 1.5 m. x 2.5 m. inclusief plaatsing en btw.

Prijsklasse Prefab Traditioneel
De goedkoopste keuze €3100 - €3400 €4100 - €4500
Beste prijs-kwaliteitsverhouding €3400 - €4100 €4500 - €5100
De luxe variant €4100 - €4500 €5200 - €5900

Besparen op het dakkapel

Wist je dat je door meerdere offertes te vergelijken voor een kunststof dakkapel eenvoudig 30% op de kosten bespaart? Zonder in te leveren op kwaliteit! Ben je benieuwd hoeveel jij kan besparen? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan voor jouw dakkapel. Zo ontdek je naast de prijzen, ook eenvoudig het bedrijf dat het beste bij jou past.

  • Geschreven door Niels Huizer
  • Als er iets is waar Niels niet over raakt uitgepraat, zijn het wel dakkapellen en kozijnen. Verder wordt hij vrolijk van rockmuziek, zijn twee dochters en studio sport op zondag. Thuis hebben ze bij Niels de kozijnen en dakkapel van kunststof, want: ‘ideaal qua onderhoud en goed betaalbaar’.

Reacties

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media