Energie

  • Vergelijk nu Gratis
  • 100% Onafhankelijk
  • Bespaar jaarlijks tot € 450

Energie vergelijken

In de periode van 1 april 2020 tot en met 31 maart 2021 stapte maar liefst 27% van alle Nederlandse huishoudens over op een andere energieleverancier! Dit blijkt uit de Energiemonitor 2021 van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). 

Waarom energie vergelijken?

Eén van de makkelijkste en snelste manieren om veel geld te besparen is door ieder jaar over te stappen van energieleverancier. Zo profiteer je steeds opnieuw van de welkomskorting en kies je heel eenvoudig de leverancier die op dat moment de beste deal biedt. 

Met onze handige energievergelijker, vergelijk je binnen slechts 2 minuten alle grote energieleveranciers in Nederland. Ontdek eenvoudig hoe hoog jouw welkomskorting is en hoeveel jij op jaarbasis kunt besparen per energieaanbieder. Deze besparing kan oplopen tot wel € 450 per jaar!

Vergelijk Nu Gratis Energie

Top 5 meest gekozen energieleveranciers

Via onze energievergelijker vergelijk je energieleveranciers heel eenvoudig op basis van prijs, welkomsbonus, duurzaamheid, en klantbeoordelingen. Dit jaar zijn er al meer dan 14.312 mensen overgestapt via de energievergelijker! Hieronder vind je de Top 5 van de meest gekozen leveranciers.

 

# Energieleverancier Percentage* Klantbeoordeling
1 17% 8,2
2 13% 8,0
3 11% 7,3
4 8% 6,6
5 7% 7,5
* Percentage: van alle overstappers kozen er bijvoorbeeld 17% voor Energiedirect.
 

Hoe werkt het vergelijken?

Stap 1: geef in de vergelijker aan uit hoeveel personen jouw huishouden bestaat en vul je postcode in.
Stap 2: vergelijk de beste energiedeals.
Stap 3: kies de aanbieding die het beste bij jou past.
Stap 4: bespaar tot wel € 450 per jaar. Zo simpel is het!

Waarom overstappen via onze energievergelijker?

Via Offertevergelijker.nl vergelijken dagelijks honderden Nederlanders aanbiedingen voor zonnepanelen, isolatie en energie. Benieuwd waarom? Hieronder vind de grootste voordelen van onze energievergelijker op een rijtje.

Snel vergelijken
Vul jouw gegevens in en vergelijk direct aanbiedingen van alle grote leveranciers in Nederland. Sneller wordt het niet!

Grote welkomstcadeau's
Wij doen er dagelijks alles aan om voor jou de beste deals te vinden. Hierdoor ontvang je vaak een hoge cashback of een mooi welkomscadeau als je overstapt naar een nieuwe energieleverancier. 

100% Onafhankelijk
Of je nu voor Energiedirect, Pure Energie of Vattenfall kiest; het maakt voor ons geen enkel verschil. Hierdoor weet je zeker dat je alleen aanbiedingen vergelijkt die het beste zijn voor jou!

Overstappen in 5 minuten
Gemiddeld bespaar je met overstappen jaarlijks zo'n € 229 (dit kan oplopen tot wel € 450 per jaar)! Stap nu in 5 minuten eenvoudig over en start ook met besparen. De overstap wordt volledig gegeregeld door jouw nieuwe leverancier. Je hoeft verder dus niks op te zeggen en komt geen moment zonder gas en licht te zitten.

Risicoloos
Stap je over, maar bedenk je je toch? Geen probleem. Je annuleert jouw overstap gratis en eenvoudig binnen 14 dagen via jouw nieuwe energieleveranciers.

Start Nu met Vergelijken

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media