Kruipruimte isolatie

  • Verlaagt de luchtvochtigheid
  • Verhoogt het wooncomfort
  • Bespaart op de energierekening

Kruipruimte isolatie

De kruipruimte bevindt zich onder de woning en zorgt voor een barrière tussen het huis en de grond. Ondanks deze barrière trekt het vocht vaak toch door de vloer omhoog. Dit resulteert in een te hoge luchtvochtigheid door de gehele woning met alle gevolgen van dien. Met kruipruimte isolatie stop je dit probleem snel en eenvoudig. Lees hier alles over kruipruimte isolatie en vraag direct gratis offertes aan van isolatiespecialisten uit de buurt.

Hoe werkt kruipruimte isolatie?

De kruipruimte wordt nauwelijks bezocht en is daarom niet verwarmd. Hierdoor is het er erg koud en vochtig. Wanneer de vloer niet voldoende is geïsoleerd, trekken kou en vocht eenvoudig omhoog door het hele huis. Om dit tegen te gaan wordt de bodem van de kruipruimte bedekt met isolatiemateriaal. De meest gekozen soorten isolatiematerialen zijn isolatieparels, -schelpen en -matrassen. Het vocht krijgt dankzij de isolatie geen kans om omhoog te trekken, doordat het direct condenseert tegen het isolatiemateriaal. Hierdoor zakt de luchtvochtigheid in de gehele woning direct en neemt het wooncomfort enorm toe.

Voordelen kruipruimte isolatie

De belangrijkste reden voor de meeste mensen om een offerteaanvraag te doen voor kruipruimte isolatie, is dat ze de luchtvochtigheid in huis naar beneden willen brengen. Verder zorgt kruipruimte isolatie voor een lagere energierekening en stijgt de woningwaarde door het verbeterde energielabel. Ten slotte is de isolatie binnen één dag geplaatst en zijn de prijzen lager dan men denkt. Voor een tussenwoning betaal je vaak nog geen €1100.

Vergelijk kruipruimte isolatie offertes

Ben je benieuwd wat kruipruimte isolatie voor jouw woning kan betekenen en welke kosten hieraan zijn verbonden? Doe dan direct een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag via Offertevergelijker. Onze isolatiespecialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden en kosten. Door de offertes naast elkaar te leggen, zie je eenvoudig waar je de beste deal krijgt en bespaar je eenvoudig honderden euro's.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media