Laadpaal

  • Vergelijk gratis offertes
  • Bespaar makkelijk geld
  • Gratis, snel en gemakkelijk

Laadpaal offertes vergelijken

We worden met z’n allen steeds milieubewuster. Dit is onder andere te zien aan de enorme stijging van het aantal elektrische auto’s in Nederland. Behoor jij ook tot deze groep elektrische rijders? Dan is tanken (deels) overbodig geworden en laad je jouw bolide op aan de laadpaal.

Ontvang gratis offertes

Voordelen laadpaal aan huis

Op steeds meer openbare plekken verschijnen er laadpalen. Bij de supermarkt, naast het benzinestation en op de sportclub. Erg handig voor onderweg. Maar onvoldoende om te voorzien in de totale ‘laadbehoefte’ van de gemiddelde elektrische rijder. Veel mensen kiezen er daarom voor om thuis een laadpaal te laten installeren. Dit is niet alleen stukken makkelijker, maar je betaalt ook nog eens minder dan bij een openbaar laadpunt.

Wat kost een laadpaal?

De kosten voor een eigen laadpaal, hangt af van meerdere factoren. Voor welke merk kies je, hoeveel vermogen heeft de laadpaal en wat zijn de installatiekosten? De kosten voor een laadpaal aan huis starten rond de €800.

Vergelijk offertes voor laadpalen

Ben je op zoek naar een specialist die bij jou thuis een laadpaal kan installeren? Via Offertevergelijker kom je eenvoudig in contact met 1 tot 3 betrouwbare bedrijven. Zo ontdek je eenvoudig wat de mogelijkheden zijn voor een laadpaal aan huis en waar je de beste deal krijgt! 


Het aanvragen van de offertes is gratis, vrijblijvend en duurt slechts een minuutje.

Ontvang gratis offertes

 

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media