Beoordelingen


Keesjan
Lunteren
15-05-2023
Duidelijke communicatie, super verlopen!

Goed voorgesprek op locatie gehad. Duidelijke taal een geen poeha.
Duidelijk contact over de planning en voorbereiding. De dag van installatie goede vlotte jongens over de vloer, duidelijke communicatie over wat ze gingen doen en hoe ze het aanpakken.
Vlot gewerkt, en netjes opgeleverd met heldere uitleg van het systeem.

Kortom, dik tevreden en zeker een aanrader!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Dick
Woerden
13-05-2023
Zeker aanbevelen

Goed geplaatst en netjes afgehandeld!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
P a m Baaijens
Diessen
12-05-2023
Zeer tevreden en professioneel

Vriendelijk, netjes en professioneel werk goed advies en snelle reacties.
Prijs goed.
Aan te bevelen.

Reactie:

Erg bedankt voor uw review, heel veel woonplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,
‘Team Maat’

Arie Pater
Rheden
12-05-2023
Direkt een goed gevoel met prima resultaat

Zonduurzaam heeft ons vanaf het eerste contact goed begeleid door het proces.
Snel en vakkundig gemonteerde panelen.
Zeker een goede keuze.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Sijtze Van Der Meer
Hoogeveen
12-05-2023
Zeer tevreden, goede en duidelijke communicat

Communicatie was duidelijk, reactie vlot.
Vragen werden snel en duidelijk beantwoord.
Plaatsing ging snel en goed.

Rick
Gieten
12-05-2023
Zeer tevreden

Een leuk jong team. En alles werkt ben zeer tevreden!

Steffan van Duffelen
Rotterdam
11-05-2023
Onprofessioneel, kies een ander bedrijf!

Berekeningen en offertes kloppen niet. De technische afdeling berekend aan de hand van afmetingen hoeveel panelen er op het dak passen, maar zitten er compleet naast. Het dak was is aanbouw en had ik groter willen maken als ik had geweten dat het nodig was. Nu heb ik slechts 6 panelen op het dak. Geen compensatie mogelijk, maar uiteindelijk kwam er wel een verontschuldiging.

Daarnaast worden offertes niet gespecificeerd waardoor het niet zichtbaar was dat er extra kosten werden gefactureerd: een hoogwerker die er niet een aan te pas is gekomen.

***voor de hoogwerker heb ik inderdaad een creditnota ontvangen. Echter kreeg in eerste instantie een eindfactuur zonder specificaties onder m’n neus gedrukt en is er na herhaaldelijk verzoek om nader te specificeren gebleken dat er onterecht extra kosten in rekening waren gebracht.***

Mails bleven soms weken onbeantwoord. Enkele keren werd er ook geen actie ondernomen nadat het telefonisch wel wat toegezegd.

Kortom, geen aanrader!

Reactie:

Beste Steffan

Bedankt voor jouw reactie. We nemen jouw feedback zeker mee om onze dienstverlening te optimaliseren.

Onze offertes zijn totaaloffertes. We houden rekening met alle mogelijke kosten tijdens de installatie. Indien bepaalde zaken tijdens de installatie niet nodig blijken, zoals een hoogtewerker, wordt dit verrekend bij de eindfactuur of in jouw geval via een creditnota.

Bij verdere vragen kan je ons steeds bereiken via info@mrgroup.nl.

Met vriendelijke groeten

Team MR Solar

Femke
Ponte
11-05-2023
Uitermate efficint en vriendelijke service

Vanaf het eerste contact vriendelijke duidelijke benadering. Geen gepush of mooi praterij. Duidelijke taal en vanaf het moment dat ik m’n akkoord heb gegeven had ik er geen omkijken meer naar. Uitermate vriendelijke gezellige installateurs. Voor ik het wist lagen de panelen al op m’n dak en alles netjes opgeruimd. Laat de zon nu maar komen.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Cynthia
Sprang-capelle
11-05-2023
Snel geleverd en heel goed geholpen

Snel geleverd. Zeer vriendelijk personeel en heel goed geholpen!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Murat
Almere
11-05-2023
Perfect service at every stage

I am very satisfied with the service from Green Planet Energy. They install 6 solar panels for me. From the first contact to the installation and afterwards, they were very professional, and very thoughtful. They suggested me to have some spare tiles for the roof and even provided some example shops I can buy. After the installation they send me information about how I can register my system and the parameters necessary. And they did all this without me asking for it. I got the installation date quickly. The installation team was clean, friendly, and professional. I cannot imagine a better service. I wish we have more companies like them.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media