Beoordelingen


Eriksen
Rolde
13-03-2023
laat de zon maar schijnen

vorige week de panelen om ons dak gekregen, alles goed en netjes gedaan, ik heb jullie ook bij de buren aangeraden :)

Christa
Deventer
13-03-2023
Goede communicatie en advies!

De communicatie en advies van elke medewerker van Zonduurzaam was helder en goed. Ze komen hun afspraken na.
De installatie van de zonnepanelen door de monteurs van Instain verliep soepel. De monteurs zijn vriendelijk, behulpzaam en werken netjes. Top team!
Ik ben zeer tevreden!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Nelly van Veijfeijken
Helmond
13-03-2023
Vertegenwoordiger wel op gesprek geweest.

Meneer zou een offerte laten maken en doorsturen.
Helaas na bijna vijf weken wachten niks ontvangen.
Nu is het over en komt Zonadvies niet meer aan bod.

Berry Vlogtman
Emmeloord
13-03-2023
Gesprek gehad met adviseur. verder niets.

Adviseur is langs geweest. Ik had vragen over het glas in de schuifpui. In de offerte stond namelijk niet het glas wat ik had aangegeven. Men kon er geen antwoord op geven. Nogmaals gevraagd. Ik kreeg wel antwoord maar niet op mijn vraag. Ceran gaf aan dat de fabrikant het glas goed genoeg vond. Dat is mooi, maar volgens mij heeft de klant iets anders gevraagd en dan maakt het niet uit of de fabrikant iets anders wil. Als men het gevraagde niet kan/wil leveren, dan kan men het aangeven. Deze reactie lijkt nergens op…. Daarna nooit meer iets gehoord. Ook niet van die adviseur die mij binnen een paar weken zou terugbellen. Vreemde zaak en geeft weinig vertrouwen dat het allemaal goed komt. Na de adviseur had ik dat gevoel nog niet. Wellicht zijn ze heel goed in het werk, maar communicatie kan nog een stuk beter!

Marcel
Hoofddorp
13-03-2023
Goede, snelle, duidelijke service.

Vriendelijk en duidelijk geholpen door Albert. Goede bereikbaarheid bij vragen. Snelle service.
Ik persoonlijk had het fijn gevonden als ik direkt met de Solarite contact persoon had kunnen bellen en niet terug gebeld moet worden. Ik begrijp dat terugbellen wel de wachttijd verkort.
Snelle plaatsing met vriendelijke behulpzame mensen, die niet weggingen totdat alles duidelijk was.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Van Aken
Huissen
12-03-2023
Duidelijke offerte

Weliswaar (nog) niet uitgevoerd maar de offerte was naar omstandigheden vrij uitgebreid zoals het hoort. Jammer dat de offertevergelijker geen bedrijf uit de regio had gevonden. Overigens is op dit moment nog geen knoop doorgehakt mbt eventuele opdracht.

Pauline
Moelaert
11-03-2023
Supersnel en betrouwbaar

Binnen een week en drie maal telefonisch overleg een offerte binnen. Zou binnen 4-6 weken worden geplaatst, het werd al na 10 dagen!

Aanvankelijk ontevreden over de opbrengst van de zonnepanelen. Bleek een kwastie van 2e rij naar achteren pkaatsen te zijn. Monteur kwam op een zaterdag langs om eea te herstellen. Top service!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Jan
Hedel
10-03-2023
Prima bedrijf!

Deze week zijn er bij ons huis zonnepanelen geplaatst door de firma Solarite.
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaringen met dit bedrijf. De telefoongesprekken in de eerste fase waren prettig en duidelijk. De installatie van de panelen gebeurde door vriendelijk personeel op een deskundige wijze. Na de plaatsing van de panelen heb ik op een prettige manier nog wat contact gehad over het gebruik van de app en de aanmelding bij de energie-maatschappij. Ik werd een paar dagen na de installatie ook nog gebeld door een medewerker van Solarite met de vraag of ik tevreden was over de installatie.
Kortom, ik ben zeer tevreden en ik zal deze firma zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Karin en rob
Amsterdam
10-03-2023
Geweldig

Vandaag bij ons 14 zonnepanelen geplaatst door zonduurzaam weliswaar op een woonwagen wat voor zonduurzaam totaal geen probleem was,wat bij meerdere bedrijven een probleem was.de installatie door 3 keurige heren geplaatst wat een top team was het allemaal even beleefd en vriendelijk goede uitleg van alles. Kan niet anders zeggen tegen het top team jongens bedankt wij zijn er super blij mee

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Cees Kossen
Woudenberg
10-03-2023
Zeer tevreden

Snelle reactie op aanvraag. Komt afspraken na. Betaling bij oplevering.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media