Beoordelingen


Erwin
Veenendaal
08-04-2024
Verschrikkelijk schandalig bedrijf

Alle afspraken die je met ze maakt komen ze niet na! We zitten al weken vanaf December te wachten op een simpel kastje dat in de meterkast vervangen moet worden. Zo ook weer vandaag. Stond eindelijk zonder afspraak een monteur voor de deur. Helaas waren we niet thuis maar via de ringbel afgesproken dat we binnen een half uur thuis zouden zijn. De monteur zei dat is prima ik moet hier in het Appartement toch nog een rondje doen.Toen was het 13.45 uur.Vervolgens was mijn vrouw er om 14.00 uur. Een paar uur later was er nog niemand! Toen heeft mijn vrouw het bedrijf gebeld en hij beloofde dat hij vanmiddag nog degene zou langs sturen, want hij was nog in het gebouw aanwezig. Maar jullie raden het al niemand is vanmiddag bij ons langs geweest, en dat terwijl hij 2 keer vroeg op wat voor een nummer wij woonde! En zo gaat het iedere met dit bedrijf! Wat een waardeloos bedrijf! Echt schandalig!Dus nu nog steeds weten wij niet of onze zonnepanelen werken of niet. Wij hebben er 8 van op ons Appartement liggen.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
S. Wezepoel
Hengelo
08-04-2024
Zeer goed

Alles was zeer goed.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Jacob-Willem
Dieren
08-04-2024
Helaas brengen de zonnepanelen ca 33% minder op dan berekend.

Berekening van 5900 kw per werkelijk maar 4000 kw per jaar.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Leon
Barendrecht
08-04-2024
Prima team correct en goed geregeld

In de wir war van aanbieders bij Solarite de panelen besteld en laten plaatsen. Alles ging prima en zeer deskundig voorzien van alle info

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Danielle
Utrecht
08-04-2024
Heel tevreden!

Ontzettend goede service, goede bereikbaarheid.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Remco Dufour
Raalte
07-04-2024
Zeer tevreden.

Echt een familie bedrijf.
Ze waren keurig op tijd. Netjes alles geplaatst conform offerte. Alles netjes schoon achter gelaten en alle troep meegenomen.
Top geregeld👍

Rob
Schagen
07-04-2024
Plug en play

Snelle levering, plug en play, kabel doet wat hij doen moet. Uitstekende en betrouwbare leverancier .

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Arie
Anna paulowna
06-04-2024
Vanaf het eerste gesprek met jordy tot plaatsing top

Goed geregeld vanaf het begin.
Goede tips en samenwerking met de plaatsing

Fijne medewerkers om aan de gang te hebben

Wij zijn super blij dat we voor jullie hebben gekozen

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Maikel Bleeker
Ijmuiden
05-04-2024
Goed en snel

Offerte online gevraagd, gelijk Tim aan de lijn en besproken wat voor soorten zonnepanelen en omvormers er waren. Super snelle en duidelijke offerte gekregen. Zat goed in elkaar, eenmaal bij solorite gekozen waren ze snel met bellen en handelen!!!! Top. Afspraak gemaakt en de jongens waren goed en professioneel! Geen klachten

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Rene
Hoofddorp
05-04-2024
Ondeskundig personeel, openstaande klacht

Het leek allemaal zo goed te gaan, na het aanraden van 2 buren hebben we een schuifpui laten plaasen. Tijdens de plaatsing heb ik meerdere malen bij moeten sturen omdat het personeel totaal geen kennis en kunde hadden en de nederlandse of engelse taal niet machtig waren (ze spraken alleen roemeens ofzo) uiteindelijk heeft het 2 dagen geduurt voordat de Pui uiteindelijk geplaatst was maar er waren nog een aantal restpunten, het oplossen duurde meerdere maanden, toen alles in orde leek hebben we uiteindelijk de laatste 10% betaald. Maar na een paar maanden ontstonden er scheuren in het metselwerk boven de puui, het blijkt dus dat eht geplaatste latei niet sterk genoeg is en vervangen moet worden (Hoe dan) hier hebben we meerdere malen een afspraak voor gemaakt maar na 8 maanden is het nog niet opgelost, en zijn ze ook niet meer bereikbaar en reageren ze ook niet meer op de mail. Ik ben dus genoodzaakt om andere stappen te gaan ondernemen om de schade opgelost te krijgen en de kosten te verhalen bij Vitrus BouwtechNIET.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media