Kozijnen

  • Nieuwe uitstraling
  • Stijging woningwaarde
  • Hoge isolerende werking

Kozijnen offertes vergelijken

Is jouw woning toe aan nieuwe kozijnen? Lees dan hier meer over de verschillende soorten kozijnen en gemiddelde prijzen. Ben je benieuwd naar het exacte kostenplaatje voor jouw nieuwe kozijnen? Vraag dan vrijblijvend offertes aan en vergelijk betrouwbare kozijnbedrijven uit de regio.

Soorten kozijnen

Bij het uitzoeken van nieuwe kozijnen, heb je drie opties. De meest populaire keuze is tegenwoordig kunststof. Deze zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en zijn onderhoudsvrij. Ten tweede zijn er de houten kozijnen. Deze bieden een authentieke uitstraling, maar vergen wel het nodige onderhoud zoals het schilderwerk. Tot slot kun je kiezen voor aluminium. Deze kozijnen zijn zeer sterk en hebben een moderne uitstraling.

Kosten nieuwe kozijnen

De kosten voor nieuwe kozijnen verschillen per situatie. Gemiddeld bedragen de kosten €700 per m2. Hieronder vind je meer informatie over de gemiddelde prijzen per kozijntype. Deze prijzen zijn inclusief plaatsing, hr++ glas en btw.

Soort kozijn Aantal m2 Kosten
Kunststof 1 m2 €700 - €800
Hout 1 m2 €750 - €950
Aluminium 1 m2 €650 - €850

Vergelijk vrijblijvend offertes

Ben je benieuwd naar de exacte kosten van nieuwe kozijnen voor jouw woning? Doe dan hier gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag en vergelijk eenvoudig bedrijven op prijs én kwaliteit. Een aanvraag duurt nog geen 2 minuten en bespaart je al snel 30%!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media