Kosten spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een uitstekende manier om de energierekening te verlagen. Het isoleren van de spouw is binnen één dag gedaan en de investering verdient zich binnen vier jaar volledig terug. Benieuwd wat spouwmuurisolatie kost? Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde kosten per woningtype inclusief plaatsing, materiaal en btw.

Kosten spouwmuurisolatie per woningtype

Type woning Aantal m2 Minimale kosten Maximale kosten
Appartement 35 m2 €500 €650
Rijtjeswoning 50 m2 €800 €1100
Hoekwoning 80 m2 €1200 €1450
Vrijstaande woning 120 m2 €1700 €2100

Vrijblijvend prijzen op maat ontvangen van betrouwbare isolatiebedrijven? Doe direct een gratis offerteaanvraag en ontdek naast de kosten ook hoeveel je maandelijks gaat besparen.

Terugverdientijd spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een investering die zeer snel is terugverdiend. Per jaar bespaar je tussen de €125 en €600, afhankelijk van het type woning.
De terugverdientijd van spouwmuurisolatie bedraagt gemiddeld 4 jaar. Hiermee heeft spouwmuurisolatie de kortste terugverdientijd van alle isolatietechnieken. Na deze periode levert het je jaarlijks serieus geld op. Aangezien spouwmuurisolatie een leven lang mee gaat, loopt het bespaarde geld flink op.

Exacte prijs spouwmuurisolatie

De hierboven genoemde prijzen betreffen een indicatie. Omdat iedere situatie verschilt, heeft iedere klus een ander kostenplaatje. Ben je benieuwd naar de kosten voor spouwmuurisolatie in jouw situatie en hoeveel je er maandelijks mee bespaart op de energierekening? Doe dan een vrijblijvende offerteaanvraag via Offertevergelijker. Binnen twee werkdagen ontvang je gratis offertes van isolatiespecialisten bij jou uit de buurt. Door deze offertes te vergelijken vind je eenvoudig de beste deal en de vakman die bij jou past.