Houten kozijnen

  • Authentieke uitstraling
  • Lange levensduur
  • Kozijnen op maat

Houten kozijnen

Woon je in een oudere woning en ben je op zoek naar nieuw kozijnen? Dan raden wij je aan om te gaan voor houten kozijnen als je die authentieke uitstraling van de gevel wil behouden.

Voordelen houten kozijnen

Naast de authentieke uitstraling, hebben houten kozijnen nog enkele andere voordelen. Zo zit je niet voor de gehele levensduur van de kozijnen vast aan één kleur. Ben je de kleur zat, dan laat je deze gewoon opnieuw in de lak zetten door een schilder.

Daarnaast hebben hardhouten kozijnen een levensduur tot wel 75 jaar. Dit is langer dan kunststof kozijnen en zelfs langer dan aluminium kozijnen.

Kozijnen met houtlook

Wil je graag die authentieke uitstraling van de woning behouden en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen (goedkoper, weinig onderhoud, uitstekende isolatie) dan raden wij je aan om eens te kijken naar kunststof kozijnen met een houtlook. Deze kozijnen lijken dankzij de nagebootste houtnerf precies op echt hout. Alleen dan met de voordelen van kunststof.

Kies de beste deal

De prijzen voor nieuwe houten kozijnen variëren sterk per kozijnenspecialist. Zorg daarom dat je altijd meerdere offertes vergelijkt, voordat je een keuze maakt wie de klus uitvoert. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en de beste deal krijgt.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media