Aluminium kozijnen

  • Duurzaam materiaal
  • Zeer sterk
  • Moderne uitstraling

Aluminium kozijnen

Wie zoekt naar nieuwe kozijnen komt al snel voor de keuze te staan: kunststof, hout of aluminium. Kies je voor aluminium kozijnen dan ga je voor sterke, elegante kozijnen. Lees hieronder meer over de voordelen van aluminium kozijnen.

Voordelen aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn slank, licht en tegelijkertijd enorm sterk. Moeten de kozijnen grote ramen dragen, dan zijn aluminium kozijnen de perfecte optie. Verder zijn aluminium kozijnen erg onderhoudsvriendelijk. Meer dan een poetsbeurt op zijn tijd hebben ze niet nodig.

Isolerende werking

Van de drie soorten kozijnen heeft aluminium de minst isolerende werking. Dankzij de zogenaamde thermische onderbreking tussen het binnen- en buitenprofiel is het isolatievermogen wel aanzienlijk gestegen; maar wil je gaan voor echt goede isolatie dan zijn kunststof kozijnen de betere optie.

Betaal niet te veel

Aluminium kozijnen zijn de duurste optie van de drie. Dat betekent natuurlijk niet dat je onnodig veel moet betalen. Bespaar tot wel 40% door offertes van kozijnspecialisten te vergelijken.. Zo weet je zeker dat je de beste deal kiest en niet te veel betaalt.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media