Aluminium kozijnen

  • Duurzaam materiaal
  • Zeer sterk
  • Moderne uitstraling

Aluminium kozijnen

Wie zoekt naar nieuwe kozijnen komt al snel voor de keuze te staan: kunststof, hout of aluminium. Kies je voor aluminium kozijnen dan ga je voor sterke, elegante kozijnen. Lees hier meer over de voordelen en kosten van aluminium kozijnen.

Voordelen aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn slank, licht en tegelijkertijd enorm sterk. Moeten de kozijnen grote ramen dragen? Dan zijn aluminium kozijnen de perfecte optie. Verder zijn deze kozijnen erg onderhoudsvriendelijk. Meer dan een poetsbeurt op zijn tijd hebben ze niet nodig. Tot slot heeft aluminium een zeer lange levensduur; tot wel 50 jaar!

Wat kosten aluminium kozijnen?

Qua aanschaf zijn aluminium kozijnen duurder dan hout en kunststof. De exacte kosten zijn lastig te geven, omdat de prijzen erg verschillen per aanbieder. Hieronder vind je een prijsindicatie per kozijntype (inclusief btw en plaatsing).

Soort kozijn Minimale prijs maximale prijs
Vast raam €700 €950
Draai-kiepraam €850 €1100
Deurkozijn €1500 €2250

Betaal niet te veel

Aluminium kozijnen zijn de duurste optie van de drie. Dat betekent natuurlijk niet dat je onnodig veel moet betalen. Bespaar tot wel 40% door offertes van kozijnspecialisten te vergelijken. Zo weet je zeker dat je de beste deal vindt en het bedrijf kiest dat bij jou past.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media