Beoordelingen


Ahmet
Leiden
22-07-2024
Uitstekende service en professionele installatie

Het advies was helder en behulpzaam, zonder druk. De installateurs waren aardig en lieten alles netjes achter. Uitstekende service.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Hans
Hardenberg
21-07-2024
Goede uitleg, duidelijke afspraken en zeer snel geleverd en gemonteerd

In het gesprek was duidelijk naar voren gekomen wat we wilden, juiste aantal panelen wat geadviseerd werd zijn op het dak gelegd. Ondanks dat de panelen op één van de weinige hete dagen van dit jaar gemonteerd zijn, waren de mannen zeer snel leken ze het werk met plezier te doen. Vanwege de warmte wat extra drinken aangeboden wat ze zeer waardeerden. Aan het eind van de ochtend/ begin van de middag waren ze klaar, alles werkt en de verpakkingen en alle rommeltjes werden keurig opgeruimd.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Hans
Eindhoven
21-07-2024
Netjes afgewerkt en zijn pas tevreden als alles werkt

Ik had 2 omvormers hangen met verschillende paneel sterktes.
deze zijn vervangen door 1 omvormer (2 strings) en een thuisbatterij.
van het merk Growatt.
Kabels zijn mooi weggewerkt, zoals ik de kabels gelegd wilde hebben (in overleg met de elektrische schouwer), en zijn via mijn grootste verbruiker (warmtepomp) naar de meterkast gebracht.
mooi met zonnig weer indien de warmtepomp aanslaat gebruikt hij eerst stroom van de zonnepanelen, en als er geen zon is vanuit de batterij. Dus de meter registreert dit verbruik niet.
mooi is om te zien dat de meter s`avonds ook op 0 blijft staan, omdat dan de stroom uit de batterij wordt opgenomen.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Bennie
Kampen
21-07-2024
Discreet afgewerkt.

Zeer tevreden.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Freddie Mulder
Hoogeveen
21-07-2024
Top

Ze zijn al jaren op de markt.

Ze weten wel wat voor product als ze verkopen.

Geen honkie plankje bedrijf.
Geen cowboys.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Mark
Twenterand
21-07-2024
Top

Er werd vlot gewerkt en de zaken werden netjes achtergelaten, ik ben zeer tevreden

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Adrie
Oud-gastel
20-07-2024
Prima

Netjes gemonteerd en vriendelijke monteurs

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Renate
Apeldoorn
20-07-2024
Mooie kozijnen

We hebben mooie kozijnen gekregen. Snelle montage door vriendelijke mensen. Voordeur bleek niet goed te sluiten maar dat is ook snel verholpen.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Marianne
Utrecht
19-07-2024
Uitstekend

Ik ben zeer tevreden met het de aanschaf van zonnepanelen via BeGreen. Ze begeleiden je uitstekend, de plaatsing verliep erg soepel.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Dennis
Lelystad
19-07-2024
Soepel verloopt. en mooi geplaatst

Alles netjes geregeld van dag 1 met de offerte tot aan de laatse dag er was goed contact en het verliep heel soepel top gasten die het plaatsen en alles wordt keurig netjes afgeleverd

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media