Beoordelingen


Teo haverkort
Dieren
20-02-2024
zeer tevreden

Goede communicatie vanaf het eerste contact. Op de dag van uitvoering (dakkapel renovatie) werd er door 2 vriendelijke mannen, hard én secuur doorgewerkt. Een en ander is goed afgewerkt. De zolderruimte waarin gewerkt werd is netjes opgeruimd en schoongeveegd achtergelaten. Een paar zijpannen die tijdens de werkzaamheden gebroken zijn, werden provisorisch hersteld en binnen een paar dagen vervangen.

Wesley Van Beers
Roosendaal
19-02-2024
Zeer fijn apparaat en professioneel personeel

Kan niet anders zeggen dan zeer positief! Fijn direct contact en de installateur werkt netjes. Het apparaat werkt goed, stil en neemt weinig ruimte in beslag. Zeker aan te bevelen!!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Fokke Zijlstra
Ijsselstein (ut)
19-02-2024
Goede service, snelle response, eerlijke prijs

Vragen worden snel beantwoord, met name over noodzaak van onderhoudscontract. Plaatsing van installatie was snel en goed geregeld.

Sindsdien geen kalkaanslag meer in douche

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Jaap-Willem
Haarlem
18-02-2024
De hybride durocan is een prima warmtepomp, meer aandacht nodig voor afstelling na installatie.

Heative beoordeling

Half december 2023 is bij ons, in ons dertiger jaren huis, een Durocan hybride 4 kW geïnstalleerd. belangrijkste redenen bij de keuze:
• Werkt met CO2, verreweg het meest milieuvriendelijke gas.
• Afgifte temperatuur: ca. 60 °C. Goed voor de combi van radiatoren en vloerverwarming in de woonkamer.
• Zeer lage geluidsniveau.
• Accurate communicatie voorafgaande aan de installatie.

De installatie vond plaats op 1 werkdag door 2 personen. Helaas moest 1 van beide monteurs de volgende dag weer terugkomen om iets dat fout was aangelegd te herstellen.
Helaas heeft het vervolgens een flinke periode, zeker 6 weken, geduurd voordat het systeem naar tevredenheid werkte. Het knelpunt was de warmteverdeling tussen radiatoren en vloerverwarming. Lang was het ofwel de vloerverwarming ofwel de radiatoren die de warmte kregen.

Het duurde lang voordat iemand van Heative langskwam om zelf het probleem ter plekke te beoordelen. Uiteindelijk hebben we het zelf opgelost met enige kleine muntjes in de thermostaatknop van de vloerverwarming, zodat die zodanig was te regelen dat een deel van de warmte naar de vloerverwarming en een deel naar de radiatoren gaat. De instelling hiervan is subtiel.
Op dit moment functioneert de warmtepomp uitstekend en we zijn er goed tevreden mee.

Positief is de hoge temperatuur en ook het lage geluidsniveau. De communicatie voorafgaand aan de installatie was ook prima.
Minder goed was de afhandeling na plaatsing. Onze indruk is dat Heative eigenlijk te weinig tijd neemt (misschien wel heeft?) om na de installatie de correcte werking, het afstellen echt goed voor elkaar te krijgen. Onze suggestie is dan ook, dat Heative meer tijd inruimt om de plaatsing van een warmtepomp echt goed voor elkaar te krijgen.
Een minpunt is helaas ook, dat het systeem niet kan functioneren met het zonneboiler systeem dat we al hadden.

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Robert Strijd
Noordwijk
18-02-2024
Zeer tevreden

Goede service en prijs kwaliteit verhouding!

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Alfonso
Badhoevedorp
18-02-2024
Zeer ontevreden

Pas op!!! Ga niet met deze oplichters in zee. Nadat de zonnepanelen waren geïnstalleerd waren zij ons vergeten aan te melden bij de energieleverancier. Daarna ging binnen een half jaar onze omvormer stuk. Na vele telefoontjes, mailtjes en lozebeloften aan de kant van Elektrocontrol Nederland nog steeds geen reactie. Dus nu al een half jaar geen opbrengst. Nadat wij een advocaat hebben ingeschakeld (waar zij ondanks de aangetekende brieven geen reactie op geven, deze brieven sturen ze ongeopend retour) hebben wij maar besloten de omvormer te laten repareren door een ander bedrijf dat wél gecertificeerd is. Inmiddels heeft het ons dus veel frustratie, geld en tijd gekost. U bent gewaarschuwd. Dit bedrijf zegt gecertificeerd te zijn maar zijn dit niet! Bel installQ, zij kennen dit bedrijf niet, en zijn niet aangesloten bij dit bedrijf. Wij zijn helaas in zee gegaan met een oplichters zooitje.

Peter
Nuland
18-02-2024
Goed

Keurig en netjes werk geleverd

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Jeroen Adrichem
Heemskerk
18-02-2024
Prima monteur.

Monteur heeft alles prima uitgelegd. Nu na een aantal weken niet de beleving dat het water zachter is. In maart hebben we een nieuwe badkamer, dan zouden we het verschil moeten gaan zien

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen
Jaap
Punthorst
17-02-2024
Grote schoft

Wanbetaler! Grote bek!
Komt geen afspraak na anders even op YouTube kijken naar installateurs gaan bij wanbetaler langs in lelystad.

Ebel
Heino
17-02-2024
Heldere communicatie en betrouwbaar

Communicatie is duidelijk. Als je vragen hebt is contact snel gelegd. Uitstekende service en vriendelijk personeel

Deze beoordeling is geplaatst op Klantenvertellen

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media