Beoordelingen


Xander Berents
Wanneperveen
10-11-2022
komen persoonlijk langs, duidelijke offerte

Dit bedrijf reageert snel, komt op locatie de wensen en mogelijkheden bespreken en offreren snel en duidelijk. Ze gebruiken zonnepanelen van Nederlands fabricaat. Deze hebben helaas niet de hoogste opbrengst en zijn aan de prijs.

Reactie:

Geachte heer Berents,

Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u onze werkwijze als prettig heeft ervaren. ZonVandaag installeert inderdaad Nederlandse zonnepanelen. Voordeel van het Elsun zonnepaneel is dat ze een stuk kleiner zijn in de maatvoering waardoor we uit diverse dakvlakken meer opbrengst kunnen behalen. Het gaat uiteindelijk om opbrengst per m2 en niet per zonnepaneel.

Tot uw dienst,
I.T. de Groot

Reinald
Enschede
08-11-2022
Zeer tevreden met het geleverde werk.

Bij binnenkomst in de showroom in Enter, voelde het direct goed. Netjes te woord gestaan en uitleg gekregen over traprenovatie. De afspraken werden netjes nagekomen en ook op de twee dagen van montage werd er door Willem zeer goed en vakkundig werk geleverd. Prettige man om thuis aan het werk te hebben

Patricia Bongaarts
Cuijk
07-11-2022
Zeer slecht!!

Gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Voordat hij komt moet de rekening volledig betaald zijn. De klus kwam niet af, daarna maanden van proberen een afspraak te maken. We werden voortdurend aan het lijntje gehouden. Toen we na een half jaar juridische hulp in wilden schakelen, werd er heel snel een monteur gestuurd om de klus af te maken.

Wilco de Jongh
Soest
07-11-2022
Zeer ontevreden

Zonnepanelen plaatsen ging goed en snel. De uitbreiding van de meterkast (ook al betaald) zou 2 maanden later gebeuren op hun verzoek. Afspraak 2 keer afgezegd en nu zijn ze onbereikbaar en reageren ook niet op e-mails.

Gert-Jan den Breejen
Oisterwijk
07-11-2022
zeer tevreden, maar 1 muur vergeten

Helaas constateerde ik vanuit de binnenzijde van het huis, dat 1 muur is vergeten. Ik zou het op prijs stellen als dit alsnog kan gedaan worden.

Timmerman
Hilversum
07-11-2022
Offerte geplaatst

Offerte zag er goed uit. Eerste 10% aanbetaald, nu afwachten. Maar tot nu toe zeer tevreden.

Jan de Keijzer
Lienden
07-11-2022
Zeer tevreden

Nette en harde werkers
Goed werk afgeleverd en snel

Bertie Verschoten
Almelo
05-11-2022
Mooi geworden

In oktober 2022 zijn al onze kozijnen vervangen door kozijnrenovatie Nederland. Wij hebben een positieve ervaring. Goede afspraken en de monteurs zijn netjes en vertrouwd.

Sonja
Bergschenhoek
04-11-2022
Zeer tevreden, trap ziet er strak uit.

Er wordt netjes gewerkt

Mario
Hendrik-Ido-Ambacht
04-11-2022
Afspraak 2 keer verxet

2 keer kreeg ik 1 dag van te voren te horen dat de afspraak niet door kon gaan. Ik heb zelf maar het initiatief genomen om de gehele afspraak te cancellen. Had intussen al wel goede gespecialiseerde offertes elders.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media