Dakkapel

  • Creëer een lichte ruimte
  • Woningwaarde stijgt
  • Binnen één dag geplaatst

Dakkapel offertes vergelijken

Veel woningeigenaren kiezen ervoor om hun woning te verrijken met een dakkapel. Lees hier meer over de voordelen en kosten van een dakkapel. Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw situatie? Vraag dan gratis tot 3 offertes aan van erkende dakkapelspecialisten.

Voordelen dakkapel

Wie investeert in een dakkapel, geniet van enkele grote voordelen. De voornaamste reden om een dakkapel te laten plaatsen, is om meer ruimte te creëren op zolder. Een dakkapel zorgt ervoor dat een kleine donkere zolder verandert in een volwaardige kamer met veel zonlicht. Daarnaast zorgt een dakkapel een directe stijging van de woningwaarde.

Soorten dakkapel

Er zijn drie verschillende soorten dakkapellen. Allereerst de houten dakkapel. Deze heeft een authentieke look, maar vereist wel de nodige periodieke onderhoud. De tweede optie is kunststof. Dit is veruit het populairste materiaal. Dit is voornamelijk te danken aan het feit dat dit model altijd zijn originele kleur behoudt zonder dat je hem ooit hoeft te schilderen. Ten slotte kiest men steeds vaker voor een kunststof dakkapel met houtlook. Dit model biedt alle voordelen van kunststof, maar is op het oog niet van hout te onderscheiden.

Kosten dakkapel

Voordat je offertes aanvraagt, is het prettig om te weten welke kosten je ongeveer kunt verwachten. Hieronder vind je de startprijzen van de meest populaire modellen. De kosten zijn gebaseerd op de beste prijs-kwaliteitsverhouding en zijn inclusief plaatsing en btw. Let op: het gaat hier om een indicatie. Voor prijzen op maat raden wij aan om vrijblijvende offertes aan te vragen.

Afmeting dakkapel Prijzen vanaf
2 Meter €2800
3 Meter €3550
4 Meter €4600
5 Meter €4800

Vind de beste deal

Een dakkapel is een enorme toevoeging aan je woning, maar wel een flinke investering. Om er zeker van te zijn dat je niet teveel betaalt, vergelijk je via Offertevergelijker eenvoudig meerdere vrijblijvende offertes van betrouwbare dakkapelspecialisten. Een aanvraag kost je nog geen 2 minuten en bespaart je al snel zo'n 30%!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media