Inbraakalarm

  • Vakkundig geïnstalleerd
  • Voel je altijd veilig
  • Bespaar tot 30%

Inbraakalarm offertes vergelijken

Steeds meer Nederlanders investeren in een goed inbraakalarm voor hun woning of bedrijfspand. Een inbraakalarm geeft een sterk gevoel van veiligheid en biedt daarnaast een zeer goede preventieve werking, zodat de kans op inbraak significant afneemt.

Verhoogt het veiligheidsgevoel

Wie een inbraakalarm plaatst, voelt zich direct veiliger. Je weet namelijk zeker dat je wordt gewaarschuwd bij ongewenste situaties. Voor velen is dit gevoel van veiligheid zo sterk, dat zij 's nachts beter slapen en zelfs prettiger op vakantie gaan.

Preventieve werking

Bij het installeren van een inbraakalarm, wordt er een waarschuwingssticker op het raam geplakt. Hierdoor zien inbrekers direct dat er een alarmsysteem aanwezig is en slaan ze jouw woning liever over. Criminelen kiezen hun doelwit namelijk niet uit omdat er een gegarandeerde buit is, maar zoeken altijd naar de kleinste pakkans.

Prijzen inbraakalarm

De kosten voor het installeren van een alarmsysteem lopen erg uiteen. Factoren als het type, de grootte en de kwaliteit spelen hierin een belangrijke rol. Wil je het alarm ook aansluiten op een alarmcentrale, dan komen hier abonnementskosten bij kijken. Gemiddeld liggen de kosten voor een standaard draadloos inbraakalarm tussen de €350 en €650. Dit is inclusief plaatsing en btw.

Ontvang offertes en bespaar

Ben je op zoek naar een betrouwbaar alarmsysteem en zou je hier graag vrijblijvend advies en kosten op maat voor willen ontvangen? Vraag dan via Offertevergelijker gratis offertes aan van gecertificeerde alarmspecialisten uit de regio. Zo vind je eenvoudig de beste deal en de vakman die bij jou past.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media