Vochtbestrijding

  • Dé oplossing voor vochtproblemen
  • Inclusief garantie
  • Scherpe prijzen

Vochtbestrijding offertes vergelijken

Heb je last van vocht in huis? Dan is het verstandig om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Een te hoge luchtvochtigheid tast namelijk niet alleen de woning aan, maar is ook nadelig voor de gezondheid.

Hoe werkt vochtbestrijding?

De drie meest gebruikte technieken van vochtbestrijding zijn injecteren, impregneren en natuurlijke muurventilatie (Carebrick). Bij de injecteertechniek wordt er een waterafstotende vloeistof in de muur gespoten, waar het een barrière vormt tegen het vocht.

Bij het impregneren wordt de buitenmuur bewerkt met een waterafstotende vloeistof, waardoor regen niet meer door de muur kan trekken.

Ten slotte de natuurlijke muurventilatie. Bij deze techniek worden er keramische kokers in de buitenmuur geplaatst, waardoor de muur op een natuurlijke manier ventileert en overtollig vocht wordt afgevoerd.

De voordelen van vochtbestrijding

Het vochtvrij maken van de muren zorgt voor een direct stijging van het wooncomfort in de gehele woning. De lagere luchtvochtigheid creëert een behaaglijk en droog woonklimaat. Dit is niet alleen prettiger wonen, maar zorgt er ook voor dat de kachel minder hard hoeft te stoken. Droge lucht verwarmt namelijk veel makkelijker dan vochtige lucht. Verder verdwijnen schimmel en de muffe lucht, zodra het vochtprobleem is opgelost.

Vergelijk vochtbestrijding offertes

De kosten van vochtbestrijding verschillen per vochtbestrijder en per methode. Door meerdere offertes te vergelijken, weet je zeker dat je de oplossing en het bedrijf kiest dat bij jou past. Via Offertevergelijker vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan van erkende specialisten bij jou uit de regio. Dit kost je nog geen 2 minuten en bespaart je al snel 30% op de kosten!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media