Vochtbestrijding

  • Dé oplossing voor vochtproblemen
  • Inclusief garantie
  • Scherpe prijzen

Vochtbestrijding offertes vergelijken

Heb je last van vochtige muren? Vochtbestrijders lossen dit probleem vaak binnen een dag op. Wel zo fijn. Een te hoge luchtvochtigheid tast namelijk niet alleen de woning aan, maar is ook erg slecht voor de gezondheid.

De voordelen van vochtbestrijding

Het vochtvrij maken van de muren zorgt voor een stijging van het wooncomfort in de gehele woning. De lagere luchtvochtigheid creëert een behaaglijk en droog woonklimaat. Dit is niet alleen fijner wonen, maar zorgt er ook voor dat de kachel minder hard hoeft te stoken. Droge lucht verwarmd namelijk stukken makkelijker dan vochtige lucht. Verder verdwijnen schimmel en de muffe lucht zodra je met vochtbestrijding de muren weer droog laat maken.

Hoe werkt vochtbestrijding?

De drie meest gebruikte technieken van vochtbestrijding zijn injecteren, impregneren en natuurlijke muurventilatie (Carebrick). Bij de injecteertechniek wordt er via boorgaten een waterafstotende vloeistof de muur in gespoten, waar het een barrière vormt tegen het vocht. Bij het impregneren wordt de buitenmuur bewerkt met een waterafstotende vloeistof, waardoor regen niet meer door de muur kan trekken. Ten slotte natuurlijke muurventilatie. Bij deze techniek worden er keramische kokers in de buitenmuur geplaatst, waardoor de muur op een natuurlijke manier ventileert en overtollig vocht wordt afgevoerd.

Vergelijk vochtbestrijding offertes

De kosten voor het droog maken van de muren verschillen enorm per vochtbestrijder en per techniek. Door meerdere offertes te vergelijken, weet je zeker dat je de oplossing kiest die bij jou past. Via Offertevergelijker vraag je gratis offertes aan van erkende specialisten bij jou uit de regio. Zij vertellen je graag vrijblijvend meer over de verschillende oplossingen en kosten.

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media