Vochtbestrijding

  • Dé oplossing voor vochtproblemen
  • Inclusief garantie
  • Scherpe prijzen

Vochtbestrijding offertes vergelijken

Heb je last van vocht in de muren? Dan is het verstandig om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen, voordat het erger wordt. Een te hoge luchtvochtigheid tast namelijk niet alleen de woning aan, maar is ook nadelig voor de gezondheid.

Hoe werkt vochtbestrijding?

De twee meest gebruikte technieken van vochtbestrijding zijn het injecteren en impregneren van de muren. Bij de injecteertechniek wordt er een waterafstotende vloeistof in de muur gespoten, waar het een waterdichte barrière vormt en vocht niet meer omhoog kan trekken.

Bij het impregneren wordt de buitenmuur bewerkt met een waterafstotende vloeistof, waardoor regen niet meer door de muur kan trekken.

De voordelen van vochtbestrijding

Het vochtvrij maken van de muren zorgt voor een direct stijging van het wooncomfort in de gehele woning. De lagere luchtvochtigheid creëert een behaaglijk en gezond woonklimaat. Dit is niet alleen prettiger wonen, maar zorgt er ook voor dat de kachel minder hard hoeft te stoken. Droge lucht verwarmt namelijk veel makkelijker dan vochtige lucht. Verder verdwijnen schimmel en de muffe lucht, zodra het vochtprobleem is opgelost. Dit bevorderd een gezonde leefomgeving.

Vergelijk vochtbestrijding offertes

De kosten van vochtbestrijding verschillen per vochtbestrijder en per methode. Door meerdere offertes te vergelijken, weet je zeker dat je de oplossing en het bedrijf kiest die bij jou past. Via Offertevergelijker vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan van erkende specialisten bij jou uit de regio. Dit kost je nog geen 2 minuten en bespaart je al snel 30% op de kosten!

LinkedIn & FacebookVolg ons via social media