Injecteren

Eén van meest betrouwbare technieken qua vochtbestrijding het laten injecteren van de muren. Veel experts geven zelfs 5 tot 10 jaar garantie op hun werk. Lees hier hoe injecteren precies werkt en welke kosten het met zich meebrengt. Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan hierboven gratis vochtbestrijdingsoffertes aan.

Hoe werkt injecteren?

Deze techniek wordt toegepast om problemen als doorslaand en optrekkend vocht te verhelpen. Hierbij worden er om de meter gaten van 16 mm geboord in de vochtige muur. Via deze gaten wordt er onder druk vochtafstotende vloeistof in de muur geïnjecteerd. Eenmaal in de muur, verspreidt dit vloeistof zich via poriën en vormt een waterdichte barrière. De muur is nu waterdicht en hoeft alleen nog maar een aantal maanden te drogen. Niet geheel onbelangrijk: zodra de muren zijn geïnjecteerd, worden de gaten weer vakkundig gedicht.

Kosten injecteren muren

Het injecteren van 6 meter muur kost bij onze specialisten tussen de €600 en €1125. Gaat het enkel om een binnen- óf buitenmuur dan zijn de kosten uiteraard lager dan wanneer beide behandeld worden.

Kostenopbouw

Per strekkende meter zijn de gemiddelde kosten voor injecteren van muren €100. Deze kosten bestaan voor driekwart aan materiaalkosten. De bij ons aangesloten vakmannen gebruiken hoogwaardig materiaal voor een perfect resultaat. Dit brengt uiteraard de nodige kosten met zich mee, maar hierdoor kunnen zij wel de garantie geven op droge muren. De overige kosten zijn de arbeidskosten van de expert.

Besparen op injecteren

€100 Per strekkende meter is een gemiddelde prijs. Wij zien dat deze per vochtspecialist schommelt tussen de €80 en €122. Om er zeker van te zijn dat je de beste deal krijgt, raden wij altijd aan om meerdere offertes van specialisten te vergelijken. Dit bespaart je al snel honderden euro’s.